Datalogic

Datalogic is een toonaangevende speler op het gebied van Auto-ID-oplossingen, bekend om zijn innovatieve technologieën voor efficiëntieverbetering en productiviteit. Met een breed scala aan producten, waaronder barcode scanners, mobiele computers en RFID-systemen, biedt Datalogic geavanceerde tools voor diverse sectoren zoals retail, logistiek en gezondheidszorg.

Hun barcode scanners, zowel handheld als fixed-mount, bieden snelheid, nauwkeurigheid en duurzaamheid voor toepassingen zoals kassa's en magazijnbeheer. Daarnaast bieden hun mobiele computers geautomatiseerde data-acquisitie en -verwerking in de supply chain, met functies zoals draadloze connectiviteit en geïntegreerde barcodescanning.

Datalogic's RFID-oplossingen, inclusief RFID-readers, antennes en tags, bieden real-time zichtbaarheid en controle over assets en processen voor toepassingen zoals asset tracking en voorraadbeheer. Kortom, Datalogic helpt bedrijven wereldwijd hun operationele efficiëntie te verbeteren en hun concurrentiepositie te versterken met geavanceerde Auto-ID-oplossingen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 25-36 van 204

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 25-36 van 204

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Search engine powered by ElasticSuite